Tekijät

Raimo Laurila

luontokartoittaja
p. 040 524 3281
raimo@lakeudenluontokartoitus.fi

Raimo on Lakeuden Luontokartoituksen vastuuyrittäjä ja vastaa erityisesti linnusto-, liito-orava-, lepakko- ja viitasammakkoselvityksistä. Yli 20 vuoden ura Puolustusvoimissa on kouluttanut tekijän, jolle laadukas lopputulos on päämäärä kaikessa toiminnassa.

Raimon luonto-osaamisen pohja valettiin lapsuuden kala- ja eräretkillä Seitsemisten kansallispuiston maisemissa. Opiskelemalla luontokartoittajaksi hän teki pitkäaikaisesta urahaaveesta viimein totta.

Raimo on ollut lintuharrastaja yli 30 vuotta ja on Suomenselän Lintutieteellisen yhdistyksen jäsen ja talvilintulaskentavastaava. Keväisin yrittäjän bongaa varmimmin Etelä-Pohjanmaan, Suomenselän ja Satakunnan lintupaikoilta.

Erityisosaaminen: linnut, lepakot, liito-orava ja viitasammakko
Viimeisin projekti: Ilmajoen keskustaajaman luontoselvitysten päivitykset 2022

Taina Ranta-Maunus

FM, biologi, luontokartoittaja

Taina on tiimimme kasviekspertti ja pedagogi, joka suuntaa kesän korvalla yläkoulun luokkahuoneesta takaisin luontoon. Biologian ja maantieteen opetuksen lisäksi Tainan erityisosaamista ovat muun muassa luontotyyppi-, kasvillisuus- ja kääpäkartoitukset metsissä, soilla ja saaristossa. Hän on toteuttanut myös uhanalaisten putkilokasvien kartoituksia ja seurantoja. Tainan erityisosaamista ovat luonnon monimuotoisuus sekä arvokkaat elinympäristöt.

Vapaa-ajalla Tainan kasvatustyö jatkuu kotona lasten kanssa. Rauhallisia hetkiä tarjoaa retkeily luonnossa joko maastopyörällä, suksilla tai kumppareilla.

Erityisosaaminen: putkilokasvit, arvokkaat elinympäristöt, käävät
Viimeisin projekti: Ilmajoen keskustaajaman luontoselvitysten päivitykset 2022

Lakeuden luontokartoitus työskentelee aktiivisesti useiden luonto- ja ympäristöalan asiantuntijoiden kanssa.

Työskentelemme säännöllisesti useiden alihankkijoiden kanssa ja kokoamme tarpeen vaatiessa toimeksiannoillemme laajemmankin toteuttajatiimin.
Asiantuntemus ratkaisee, kun valitsemme toimeksiantojemme toteuttajat.

Toimimme pääasiassa Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Suomen maakuntien alueilla.